MÉTEO | Dimecres de temps tranquil amb temperatures de tardor

MÉTEO | Dimecres de temps tranquil amb temperatures de tardor
Ingrid Vicent
08/11/2023 - 09:51

Badalona - Es mantenen les temperatures fredes. Aquest dimecres s'han tornat a repetir valors de mínima lleugerament per sota dels 10 graus. De bon matí, els termòmetres han baixat cap a xifres de 8 i 9 °C. La serenor nocturna dels darrers dies i un vent més encalmat han anat facilitant el descens tèrmic. L'ambient fred es continuarà notant també al centre del dia amb valors de màxima que quedaran aturats entorn els 18 °C. Temperatures de tardor.

Aquest dimecres serà una jornada principalment assolellada amb la circulació d'algunes bandes de núvols que puntualment faran enterbolir el sol. L'aproximació d'un sistema frontal que ha començat a entrar per Galícia, va incorporant nuvolades cap a l'interior de la Península. Al Mediterrani, aquests dimecres, només arribaran bandes de núvols alts que puntualment podran mig emblanquinar el cel, però en conjunt, serà una jornada assolellada.

Per tant, dia tranquil a l'espera d'un front que creuarà demà dijous, ho farà de bon matí deixant el cel cobert. El pas del front implicarà un augment de la nuvolositat i, tot i que arribarà al Mediterrani amb poca activitat, no es descarta que pugui arrossegar alguna feble precipitació cap a la costa. A la tarda s'obriran grans clarianes. Amb el pas del front tornarà a reactivar-se el vent de ponent i garbí que entre dijous i divendres bufarà reforçat, tot i que no ho farà amb la intensitat de dies anteriors.