MÉTEO | Dimecres de temps tranquil i calor continguda

MÉTEO | Dimecres de temps tranquil i calor continguda
Ingrid Vicent
29/05/2024 - 08:54

Badalona - Avui el temps mantindrà la calma. No lluirà un cel completament blau i assolellat sinó que es veurà intermitentment entelat per la circulació de núvols prims.

Es presenta un dimecres amb ambient càlid. La temperatura pujarà una mica més respecte ahir, però de moment amb una calor controlada. Aquest mes de maig les temperatures s'estan movent en uns valors bastant normals per l'època i no hi ha previsió de grans canvis en dies vinents.

Avui la temperatura pujarà i la calor s'accentuarà al migdia, demà es mantindran valors similars, però no hi haurà continuïtat en dies posteriors. Entre la nit de dijous a divendres arribarà un canvi de temps que farà baixar la temperatura, alhora augmentarà la nuvolositat i es reactivaran algunes precipitacions. Tot plegat donarà pas a un final de setmana de temps inestable.

Abans, al davant, un dimecres de temps tranquil amb sol o ressol. Avui circulen núvols alts i prims, ho fan de nord a sud, i estaran presents bona part del dia, mes abundants aquest matí, amb un cel lleugerament emblanquinat.

La temperatura mínima ha marcat xifres entre els 17-18 °C. Es preveu que els valors de màxima s'enfilin cap als 23-24 °C amb les temperatures més altes cap als barris de muntanya.

Demà dijous el temps tindrà dues cares, un matí amb sol i cel enteranyinat per núvols prims, i una tarda, amb un augment de les nuvolades. Entre la nit i la matinada de dijous a divendres, podran aparèixer algunes pluges a la costa.