MÉTEO | Dimecres rúfol amb pluja als extrems del dia

MÉTEO | Dimecres rúfol amb pluja als extrems del dia
Ingrid Vicent
10/01/2024 - 10:16

Badalona - Avui serà un dia de núvols i algunes precipitacions. Un temps insegur ja de bon matí amb les primeres pluges del dia afectant de forma dispersa trams de costa i el prelitoral.

Tot i aquests plugims matinals que han fet començar el dia amb els carrers mullats, part de la jornada no caldrà obrir el paraigua. Un cop retirades les primeres precipitacions del dia, es mantindrà un matí i migdia amb nuvolositat abundant, i no serà fins avançada la tarda quan tornin a reactivar-se les pluges, que arribaran per l'oest i s'allargaran cap al vespre i final del dia. A priori, aquí a costa, les precipitacions seran febles.

Aquest dimecres, de bon matí, no fa tan fred com ahir. El cel cobert de núvols durant la matinada ha facilitat que les temperatures hagin pujat. Avui amb mínimes entre els 6 i 7 °C. Menys fred de bon matí però, tot i això, serà una jornada freda. Sobretot es notarà al centre del dia, amb unes temperatures que es quedaran curtes, les màximes es mouran entre els 10-11 °C. Per tant, cal abrigar-se, en general serà un dimecres amb un ambient de ple hivern.

La inestabilitat i el fred s'allargarà a demà dijous que tornarà a ser un altre dia de cel tapat i alguns ruixats. Les precipitacions es mouran de nord a sud, viatjant des de les comarques de Girona cap a les comarques de Barcelona.

No serà fins divendres quan es tornarà a veure el sol i la temperatura començarà a recuperar-se lentament.