MÉTEO | Divendres de temps estable

MÉTEO | Divendres de temps estable
Ingrid Vicent
19/04/2024 - 09:07

Badalona - La temperatura ha baixat i es nota el fred. L'absència de nuvolositat durant aquesta matinada de divendres ha facilitat el descens tèrmic i, aquest matí, toca abrigar-se. La temperatura mínima ha baixat fins a marcar xifres entre els 9 i 10 °C a Badalona ciutat. A barris com Canyet o Pomar de Dalt la temperatura ha baixat fins als 7-8 °C.

Tot i el fred matinal, avui es recupera l'estabilitat meteorològica amb un ambient assolellat que permetrà confortabilitat tèrmica al centre del dia. Aquest divendres les temperatures màximes s'enfilaran per sobre de les d'ahir, els termòmetres es mouran cap als 18-19 °C. A banda del sol també ajudarà un vent que bufarà de sud-oest, un vent més sec que serà un ingredient més que facilitarà l'ascens tèrmic. Tot i això, avui el vent de sud-oest bufarà reforçat, es farà notar, i això pot espatllar una mica la sensació de confortabilitat tèrmica.

Aquest divendres el cel lluirà principalment assolellat. A diferència dels darrers dies, avui sense intervals de núvols baixos enganxats a la costa central. Al llarg del matí podran aparèixer algunes franges de núvols prims, sense cap conseqüència.

Demà dissabte tornarà a ser una jornada assolellada, amb temperatures estables. Diumenge hi haurà més variabilitat. Retornaran els intervals de núvols baixos a punts de la costa que es combinaran amb grans estones de sol. Serà l'inici d'un nou canvi de temps que arribarà la setmana vinent amb un temps que mostrarà la variabilitat típica de la primavera amb un cel canviant, alguns ruixats i temperatures amunt i avall. La setmana vinent caldrà abrigar-se.