MÉTEO | Divendres de temps estable tot i els núvols baixos matinals

MÉTEO | Divendres de temps estable tot i els núvols baixos matinals
Ingrid Vicent
14/06/2024 - 09:02

Badalona - Divendres de temps en calma tot i que el cel cobert del matí pugui fer pensar el contrari. Els Núvols baixos afectaran part del matí la franja del litoral i prelitoral des de les Terres de l'Ebre fins al Maresme. Tot i l'ambient gris, no hi ha previsió de pluja. Els núvols s'aniran trencant a partir de mig matí i cap al migdia hi haurà força variabilitat, sol i núvols donaran pas a una tarda d'ambient assolellat.

Temperatura amunt. Avui es notarà un ambient més càlid que els darrers dies. De bon matí el termòmetre s'ha enfilat uns 4 graus respecte ahir a la mateixa hora. Recordem que dijous la mínima tocava fons amb valors de 14 i 15ºC. Avui la diferència és notable, xifres de mínima entre els 18 i 19 °C. En aquest augment tèrmic, els núvols del matí hi tenen molt a veure, actuant en forma de tapadora, però també el fet que s'hagi retirat la massa d'aire fred que ens ha afectat al llarg de la primera meitat de setmana. La pujada de la temperatura també es notarà al centre del dia amb un ambient més càlid que dies anteriors, les màximes aniran a buscar la xifra dels 25 °C.

Avui tornarà a bufar vent de garbí, es farà notar entre migdia i primera meitat de la tarda, però ho farà amb menys força i persistència que ahir.

El cap de setmana es presenta bastant tranquil. Dissabte amb un cel mig enterbolit per la circulació de núvols alts i mitjans; i diumenge, amb una jornada assolellada. La temperatura es mantindrà sense grans variacions amb petites pujades i baixades, dins d'uns valors força correctes per l'època.