MÉTEO | Divendres de temps plàcid amb temperatura suau

MÉTEO | Divendres de temps plàcid amb temperatura suau
Ingrid Vicent
03/05/2024 - 09:07

Badalona - Divendres serà una jornada de temps estable, de poc moviment i tranquil·litat en general. El dia s'ha aixecat amb un cel blau i lluint l'ambient assolellat i al llarg del matí i no hi haurà canvis, s'imposarà el domini del sol. A partir de migdia començaran a aparèixer algunes franges de núvols prims, que de cara a la tarda, faran lluir el sol lleugerament enterbolit amb un cel enteranyinat. A diferència dels darrers dies, aquesta tarda, els núvols més desenvolupats quedaran concentrats cap a comarques del nord de Catalunya amb ruixats puntuals i no tan generals com jornades enrere.

En general, tant a Badalona com a comarques veïnes aquest divendres el temps estarà marcat per la bonança amb una gran dosi d'ambient assolellat.

Pel que fa a les temperatures, avui tornarà a haver-hi amplitud tèrmica amb ambient fresc de bon matí i suavitat al centre del dia. Els termòmetres han marcat xifres de mínima entre els 10 i 11 °C. A partir de migdia les temperatures aniran cap amunt amb una previsió de màximes vora els 19-20 °C.

El vent entre sud-oest i sud, començarà a bufar reforçat cap al final del migdia i es mantindrà al llarg de la tarda.

El cap de setmana començarà amb un dissabte de temps en calma, amb un sol intermitentment entelat per la circulació de núvols prims. Les temperatures pujaran, es notarà de bon matí i també al centre del dia. Diumenge augmentaran els núvols, hi haurà més variabilitat, senyal d'un canvi de temps que arribarà durant la matinada de dilluns.