MÉTEO | Divendres d'ulleres de sol i màniga curta

MÉTEO | Divendres d'ulleres de sol i màniga curta
Ingrid Vicent
02/06/2023 - 09:08

Badalona - Aquest divendres es recupera l'ambient assolellat des de primera hora del dia. Un sol que llueix sense obstacles i que mantindrà un temps plàcid al llarg del matí. El sol lluirà matí i tarda, però avançat el migdia ho farà acompanyat per l'aparició d'algunes nuvolades que creixeran cap a les comarques prelitorals i arribaran pel sector de la serralada de Marina. Uns núvols que faran que a la tarda el cel mostri més variabilitat. Ara bé, un dia més, els ruixats i tempestes de tarda es localitzaran cap a les comarques d'interior i no arribaran a la costa.

Les temperatures matinals han baixat lleugerament. L'absència de núvols durant la nit ha facilitat un descens dels valors de mínima que han marcat entre 16-17 °C. En canvi, les màximes seran més altes. L'ambient assolellat que lluirà aquest divendres afavorirà un ambient més càlid al centre del dia.

El cap de setmana portarà un lleuger augment de la inestabilitat que sobretot es notarà a l'interior de Catalunya amb ruixats i tempestes de tarda que a partir dels migdies guanyaran protagonisme. A la costa la nuvolositat augmentarà durant la segona meitat del dia, però difícilment arribarà la pluja. Serà un cap de setmana amb dues cares. Matins assolellats i tardes amb combinació de sol i núvols. Les temperatures es mantindran estables.