MÉTEO | Domini del sol amb temperatures de tardor

MÉTEO | Domini del sol amb temperatures de tardor
Ingrid Vicent
23/11/2023 - 10:01

Badalona - Aquest matí s'ha notat el descens del termòmetre. Ambient fred amb les temperatures més baixes que hem tingut fins ara aquesta tardor. Mínimes entre els 7 i 9 ºC. Una fredor que es mantindrà durant les primeres hores del matí, però que s'anirà suavitzant cap al migdia. El cel assolellat que lluirà aquest dijous permetrà notar confortabilitat i facilitarà que les temperatures s'enfilin fins a valors similars als d'ahir amb xifres al voltant dels 18-19 °C.

El vent de nord avui ja no bufarà amb la intensitat d'ahir al migdia, quan els cops màxims van arribar a xifres 60 km/h. Avui el vent bufarà de forma feble.

El cel net de núvols serà la tendència que dominarà aquesta jornada. Un cel ras, amb bona visibilitat que permetrà un dia plenament assolellat. Per tant, dijous tranquil, amb temperatures contrastades entre el matí i el migdia.

Per a demà divendres poques novetats, es mantindrà l'ambient assolellat, ho farà acompanyat pel pas d'algunes franges de núvols prims entorn el migdia i les temperatures podran enfilar-se una mica respecte a les que hi haurà avui.

De cara a dissabte es notaran canvis. L'entrada de vent marítim facilitarà un augment de la nuvolositat amb l'aparició d'intervals de núvols baixos que deixaran un cap de setmana de més variabilitat i ambient fresc.