MÉTEO | D'un matí de núvols a una tarda de grans clarianes

MÉTEO | D'un matí de núvols a una tarda de grans clarianes
Ingrid Vicent
28/02/2024 - 09:24

Badalona - Dimecres s'ha llevat amb cel cobert, amb una massa de núvols afectant la meitat est de Catalunya i amb algunes traces de precipitació feble i irregulars des de les comarques del NE de Catalunya fins al Barcelonès. Tot plegat pluja poc apreciable, amb el gruix de les precipitacions situat dins de mar.

Al llarg del matí el cel es mantindrà amb núvols, sense pluja, poden deixar-se veure 4 gotes, però no passarà d'aquí. La nuvolositat més compacta s'anirà reduint amb el pas de les hores, i entrat el migdia, s'accentuarà l'obertura de clarianes. Al centre de la jornada hi haurà variabilitat i la nuvolositat continuarà reduint-se gradualment durant la tarda amb un cel més obert.

La temperatura matinal ha pujat respecte ahir, els núvols de la nit i matinada han permès un inici de jornada d'ambient menys fred. La temperatura mínima ha marcat xifres entre 10-11 °C. Al centre del dia la temperatura no variarà gaire respecte al que portem de setmana, les màximes previstes es mouran entre els 16-17 °C.

Dijous, en conjunt, serà una jornada més assolellada. Els núvols augmentaran cap al tard amb l'arribada d'un front que creuarà durant la nit, implicant un temps insegur en hores nocturnes. Divendres començarà amb núvols, però evolucionarà cap a un temps assolellat. La temperatura no variarà gaire al llarg dels dies vinents.