MÉTEO | El març s'estrena amb un divendres assolellat

MÉTEO | El març s'estrena amb un divendres assolellat
Ingrid Vicent
01/03/2024 - 08:50

Badalona - La pertorbació que ha creuat durant la nit i matinada s'ha retirat mar endins i també ho han fet les nuvolades. Les pluges nocturnes han deixat uns registres a Badalona entre ½ litre i 1 l/m². Durant la matinada, les ventades han arribat a un cop màxim de 50 km/h. Un vent de mestral que anirà afluixant amb el pas de les hores, fins a girar a component marítim entrat el migdia.

Aquest divendres les temperatures es mantindran sense grans canvis. Ara bé, el vent matinal farà notar sensació de fredor a l'inici del dia amb unes temperatures mínimes entre els 8 i 10 °C. Al centre del dia, la sensació tèrmica serà de confortabilitat. El vent haurà minvat, lluirà el sol i la temperatura es mourà dins uns valors similars a la resta de la setmana. Els valors de màxima es mourà entorn els 16-17 °C.

Divendres de temps estable amb domini de l'ambient assolellat. Al llarg de la tarda amb l'aparició d'alguns intervals de núvols que, avui, no implicaran cap gran canvi de temps.

El cap de setmana començarà amb un matí de sol. El cel s'anirà enterbolint amb el pas de les hores fins a quedar emblanquinat al migdia. Dissabte a la tarda arribaran núvols més compactes. L'aproximació d'un front deixarà el cel cobert amb alguns ruixats a partir del vespre i la nit. Diumenge no farà net, quedarà un temps insegur amb nuvolositat abundant de bon matí, quan encara es podria escapar algun ruixat aïllat. Hi haurà més variabilitat a partir de migdia i tarda, però amb una situació d'inestabilitat.

Els dies vinents, la temperatura es mantindrà dins uns valors habituals per l'època. Per tant, caldrà abrigar-se una mica perquè no serà un cap de setmana amb suavitat tèrmica.