MÉTEO | Els carrers mullats i l'ambient fresc durarà poc

MÉTEO | Els carrers mullats i l'ambient fresc durarà poc
Ingrid Vicent
20/09/2023 - 10:40

Badalona - La pluja continuada d'aquesta nit i matinada ha deixat a Badalona registres entre els 9 i 14 l/m². Una pluja ben caiguda que ha regat tot el municipi.

PANTALLA TEMPS pluges 20 09

De bon matí la línia de precipitacions s'ha anat retirant cap al nord resseguint la franja de costa i descarregant els xàfecs més intensos a dins a mar.

Durant el matí de dimecres es mantindrà un temps insegur amb un cel carregat de núvols fins a mig matí. Lentament, les clarianes aniran guanyant terreny avançant des de les Terres de l'Ebre cap al nord-est. Arribat el migdia el cel mostrarà variabilitat amb un sol que es farà més notable a la tarda. A diferència del matí, avui el dia acabarà amb un cel més obert.

A banda de la pluja, avui també destaca la temperatura amb un ambient més fresc. La pluja de la matinada ha facilitat un descens del termòmetre amb valors que han baixat dels 20 °C. Les temperatures mínimes han marcat xifres entre els 18 i 19 °C. Avui, al centre del dia, la calor no serà tan marcada. Les màximes es mouran entorn els 25 °C. La suavitat tèrmica durarà poc.

Demà dijous tornarà a produir-se un nou pic de calor. La proximitat d'un front per l'interior de la Península facilitarà una circulació de vent entre ponent i garbí, un vent que arribarà reescalfat a la costa i facilitarà una pujada marcada del termòmetre. Serà l'última calorada de la setmana perquè l'ambient tornarà a refrescar entre divendres i dissabte.