MÉTEO | Es manté un cel enterbolit i un sol apagat

MÉTEO | Es manté un cel enterbolit i un sol apagat
Ingrid Vicent
28/11/2023 - 09:29

Badalona - Dimarts ha començat amb ambient ventós. Vent de mestral bufant de forma moderada amb cops màxims que han arribat els 53 km/h com és el cas de l'observatori Municipal. En conjunt les ràfegues més fortes s'han mogut entre els 40 i 50 km/h.

Encara de bon matí el mestral es fa notar i això fa que la sensació de fred sigui marcada malgrat que les temperatures matinals són més altes que ahir. La temperatura mínima ha marcat xifres entre els 11 i 12 °C. Aquest dimarts la temperatura també pujarà uns graus, respecte ahir, al centre del dia. Les màximes es mouran al voltant dels 17 °C.

El vent perdrà força ràpidament al llarg d'aquest matí i anirà girant a component marítim. Durant la tarda bufarà de xaloc, entre est i sud-est. Això implicarà l'entrada d'un ambient més humit i fresc que afavorirà canvis en l'estat del cel.

Al llarg d'aquest matí de dimarts, els núvols alts donaran al cel un aspecte enterbolit i mig emblanquinat que farà que el sol llueixi apagat. A partir de migdia hi haurà més variabilitat. Durant la segona meitat de la jornada apareixeran intervals de núvols baixos afavorits pel vent humit, que avançada la tarda, deixaran un cel mig ennuvolat, sobretot direcció Maresme.

Demà dimecres es mantindrà el vent marítim bufant cap a la costa central, ho farà reforçat a primera línia de mar. De bon matí el cel es mostrarà insegur amb intervals de núvols baixos. Hi haurà variabilitat i fins i tot la possibilitat que pugui escapar-se algun ruixat puntual, en tot cas més probables cap a les comarques veïnes del Maresme i Vallès Oriental.

La temperatura pujarà dijous a l'espera d'un descens contundent que arribarà a partir de divendres.