MÉTEO | Es manté un temps sense canvis

MÉTEO | Es manté un temps sense canvis
Ingrid Vicent
07/09/2023 - 09:32

Badalona - Temps sense novetats, tret de petites fluctuacions en la temperatura. Avui els valors matinals han anat a la baixa i a primera hora s'ha notat un ambient menys càlid que dies anteriors. En alguns punts de la ciutat el termòmetre s'ha situat lleugerament per sota dels 20 °C. És el cas de barris com Llefià, la Salut, La Pau, Pomar o Canyet amb valors de mínima de 19 °C. La temperatura també es quedarà lleugerament més curta al centre del dia. Les màximes quedaran frenades entre els 26 i 28 °C. Tot i això, es continuarà notant calor d'estiu. Els barris més propers a mar és on el termòmetre quedarà més curt per la influència del vent marítim que bufarà de xaloc durant les hores central del dia.

Sense canvis en l'estat del cel. Aquest dijous tornarà a ser un altre dia d'ambient assolellat i cel net de nuvolositat.

La setmana continuarà amb un temps plàcid, sense cap gran novetat. Es manté una situació de bloqueig meteorològic. Divendres es repetirà la mateixa situació amb un matí d'ambient més fresc i un migdia on la temperatura tornarà a remuntar lleugerament.

Entre diumenge i dilluns, el sol es combinarà amb núvols prims deixant un cel més enterbolit.