MÉTEO | Es redueix la temperatura, però es manté la xafogor

MÉTEO | Es redueix la temperatura, però es manté la xafogor
Ingrid Vicent
13/07/2023 - 09:28

Badalona - La calor continua present, tot i que el termòmetre ha reculat una mica. També ha disminuït la humitat i aquest matí de dijous la sensació de xafogor no és tan intensa com ahir. Avui la temperatura mínima, en general, ha baixat lleugerament per sota dels 25 °C, tot i que a barris com el Progrés, el Gorg o la Mora s'han mantingut els registres de nit tòrrida. Avui la calor més intensa donarà un respir i la temperatura afluixarà, tot i això, es mantindrà la xafogor.

El descens del termòmetre serà transitori. Demà divendres la temperatura tornarà a pujar i durant el tram final de setmana es mantindran uns valors de ple estiu. La calor s'accentuarà més a inicis de la setmana vinent amb un nou pic de calor.

Poques complicacions en l'estat del cel. Alguns intervals de núvols alts durant la primera part del matí amb tendència a desaparèixer. Dijous principalment d'ambient assolellat. El cel es continuarà mostrant amb una visibilitat lleugerament enterbolida per la persistència de pols sahariana en suspensió. En aquest sentit, es manté actiu l'avís preventiu de contaminació per nivells moderats de partícules PM10 a tot Catalunya.

El vent bufarà entre xaloc i migjorn, s'accentuarà entorn el migdia amb una situació marítima lleugerament alterada.

Demà divendres i els dies vinents la situació meteorològica mostrarà poques novetats. Dominarà un temps principalment assolellat, circularan alguns núvols prims i la calor persistirà.