MÉTEO | Fred d'hivern per uns quants dies

MÉTEO | Fred d'hivern per uns quants dies
Ingrid Vicent
08/01/2024 - 09:23

Badalona - Hem encetat una setmana de temperatures fredes. Els darrers dies, el termòmetre ha anat clarament a la baixa i avui dilluns la temperatura mínima, a ciutat, s'ha situat en xifres entorn els 4 ºC. Cal sortir de casa abrigats perquè les temperatures són de ple hivern. Al llarg del dia es mantindrà un ambient fred. Avui les temperatures màximes quedaran més curtes que ahir, el termòmetre no s'enfilarà més enllà dels 13 °C.

Tot i el fred es presenta un dia tranquil. El vent anirà a la baixa. Al matí encara amb una mica de mestral, però el vent fort, avui ja quedarà restringit als dos extrems de Catalunya. A la costa central, avançat el migdia, anirà entrant vent de component marítim.

Pel que fa a l'estat del cel poques complicacions. Aquest dilluns ha començat amb molta claror, i així continuarà la resta de la jornada, amb un cel net i amb bona visibilitat. El sol lluirà matí i tarda, cap a darrera hora del dia amb la circulació d'alguns núvols prims que arribaran des de l'interior de la Península.

De cara a demà apareixeran intervals de núvols, però el canvi de temps més marcat arribarà dimecres amb el pas d'un front que tornarà a fer obrir el paraigua.