MÉTEO | Inici de setmana amb menys vent, sol i màniga llarga

MÉTEO | Inici de setmana amb menys vent, sol i màniga llarga
Ingrid Vicent
06/11/2023 - 09:30

Badalona - Dilluns amb un temps en calma, sense ventades, amb cel assolellat i ambient fred. El vent fort i persistent va aturar-se ahir a la tarda i això ha facilitat un descens de la temperatura nocturna, sumat també, al fet d'una nit i matinada sense núvols. Tot plegat, un matí amb ambient més fred.

La temperatura mínima ha marcat xifres entre els 13 i 14 °C. Ara bé, avui amb absència del vent la sensació de fredor serà menor. A mesura que avanci el matí, i de cara al migdia, el sol farà notar un ambient agradable. La temperatura màxima es mourà entorn els 20ºC. Una setmana que es presenta amb ambient de tardor.

Inici de setmana assolellat. Durant la primera meitat del dilluns amb un cel blau i sense núvols. Amb un vent suau que bufarà de mestral. De cara a la tarda el vent girarà a component marítim i això facilitarà l'aparició d'algunes nuvolades entre el nord del Barcelonès i sud de la Costa Brava, afectant també les comarques del prelitoral i interior de Girona. No es descarta que algun ruixat esquitxi la comarca veïna del Maresme durant la segona meitat del dia. A Badalona, durant la tarda, el cel es mostrarà més variable direcció nord, però no es preveu que arribin cap precipitació.

Dimarts, serà una altra jornada principalment assolellada amb ambient fred de bon matí i temperatures de tardor suau al centre del dia.

Entre dijous i divendres arribaran alguns canvis amb el pas d'un front que farà augmentar la nuvolositat, fins i tot amb opcions que s'escapi algun ruixat passatger. En tot cas poca pluja.