MÉTEO | Jaqueta fina a primera hora i jersei de tirants al migdia

MÉTEO | Jaqueta fina a primera hora i jersei de tirants al migdia
Ingrid Vicent
27/09/2023 - 09:25

Badalona - El temps continua sense novetats. Es manté una situació de calma amb nits de cel completament seré que permeten que es mantingui una certa fresca matinal, tot i això, les temperatures mínimes han anat pujant lleugerament respecte al cap de setmana. Aquest dimecres, les mínimes han marcat valors entorn els 19 °C.

Les temperatures de primera hora del matí tornaran a contrastar amb les que hi haurà al centre del dia, avui amb màximes que s'enfilaran cap als 27 °C. Les temperatures han de continuar pujant al llarg de la setmana i el setembre acabarà amb calor d'estiu.

Tenim a sobre una massa d'aire càlid que s'anirà reforçant els pròxims dies, també ho farà l'anticicló, i tot plegat, mantindrà un escenari d'estabilitat que s'allargarà fins entrat al mes d'octubre.

Aquest dimecres es torna a imposar el sol. Al matí ho farà amb un cel completament blau. Al llarg de la tarda circularan algunes bandes de núvols prims associats a un front que lliscarà pel Cantàbric i que no arribarà a Catalunya, simplement facilitarà que arribin bandes de núvol alts. Entre aquest vespre i dijous al matí el cel quedarà lleugerament enterbolit.

El sol tornarà a tenir tot el protagonisme divendres, dissabte, diumenge i encara anirà més enllà. L'estabilitat afecta tot Catalunya i de moment seguirem amb calma i sense previsió de pluja durant uns quants dies.