MÉTEO | Jornada de temps tranquil

MÉTEO | Jornada de temps tranquil
Ingrid Vicent
06/09/2023 - 09:35

Badalona - Jornada tranquil·la. Aquest dimecres l'ambient assolellat es mantindrà al llarg de tot el dia. Matí i tarda de cel serè que continuarà lluint d'un color blau apagat, lleugerament tèrbol per la presència encara de partícules de sorra en suspensió que arriben dins la massa d'aire càlid que tenim a sobre i que s'estén des del nord d'Àfrica fins al nord d'Europa. Una pols en suspensió que va a menys i que a partir de demà s'anirà reduint.
Estem en una situació de bloqueig, de poc moviment meteorològic, i això manté el temps sense canvis amb un domini de l'ambient assolellat. Una situació que s'allargarà a dies vinents.

Dimecres de sol i temperatures d'estiu controlades. Entre avui i demà el termòmetre pot recular lleugerament, tot i això, la calor continuarà. Els valors de mínima han marcat a primera hora del matí xifres entre els 22-23 °C. Les temperatures màximes previstes es mouran entre els 27-28 °C.

Avui el vent anirà girant de gregal a xaloc, encara es deixarà notar a primera línia de mar, sobretot al centre del dia quan despuntarà una mica més, però sense la persistència i la intensitat dels darrers dies. També la situació marítima acabarà de retornar a la normalitat després del temporal de mar i vent del cap de setmana.