MÉTEO | La calor del cap de setmana perdrà força

MÉTEO | La calor del cap de setmana perdrà força
Ingrid Vicent
29/05/2023 - 09:24

Badalona - Recta final del mes de maig amb un inici de setmana de temps tranquil. Aquest dilluns hi haurà grans estones d'ambient assolellat, ho farà acompanyat per alguns intervals de núvols.

Hi ha una pertorbació que es recargola dins el Mediterrani amb nuvolades presents dins de mar que puntualment podran apropar-se a alguns trams del litoral i afegir núvols prims. Per altra banda, el cel presenta un color terròs, sobretot direcció a mar, fruit de la presència de pols en suspensió.

Bufarà vent suau, de mar cap a terra, vent humit que podrà afavorir l'aparició d'alguna boirina arran de mar, sobretot de cara a la segona meitat del dia.

Temperatures molt suaus de bon matí. Els valors de mínima han marcat entre 17 i 18 °C. Aquest dilluns, al centre del dia, no farà tanta calor com ho ha fet durant el cap de setmana. Diumenge la màxima s'enfilava entre els 25 i 27 °C. Avui la temperatura, al centre del dia, restarà graus i la previsió és de valors de màxima entorn els 22-23 °C. En general aquesta setmana la temperatura es mourà dins d'uns valors bastant correctes per l'època.

Els dies vinents, sol i núvols s'aniran alternant, en un inici de setmana sense grans complicacions meteorològiques a la franja litoral. Ara com ara, es preveu que dijous sigui el dia més mogut de la setmana amb cel cobert i possibilitat d'algun ruixat a la costa. De moment encara queden dies i s'haurà d'anar ajustant el pronòstic.