MÉTEO | La calor es normalitzarà entre avui i demà

MÉTEO | La calor es normalitzarà entre avui i demà
Ingrid Vicent
20/07/2023 - 09:18

Badalona - Aquest dijous ha començat amb una matinada tòrrida, després d'una nit de maldormir. A bona part de la ciutat la temperatura mínima s'ha quedat per sobre dels 25 °C. Destaquen barris com el Progrés amb 25.8 °C, el Gorg amb 25.7 °C o el Centre amb 25.6 °C. Només els barris de la part alta del municipi el termòmetre ha baixat lleugerament per sota els 25 °C. A Bufalà, Morera o Pomar la temperatura mínima ha marcat 24.5 °C.

Avui la calor ha de començar a afluixar durant el dia. A la costa, aquest descens no serà tan apreciable com a comarques d'interior. A la franja litoral la xafogor es mantindrà alta i la sensació de calor no marxarà. Així i tot, el termòmetre no s'enfilarà tan amunt com els darrers dos dies. Avui només s'arribarà els 30 °C als barris de la part més interior del municipi.

Entre avui i demà el termòmetre marcarà temperatures unes mica més baixes i la calor s'anirà normalitzant per l'època. El cap de setmana començarà amb calor frenada, però durarà poc. Diumenge la temperatura tornarà a sumar graus.

L'ambient assolellat predominarà aquest dijous. Al llarg del matí amb un cel serè, encara amb una mica de calitja fruit de la presència de pols en suspensió. A la tarda es passejaran alguns núvols per davant la costa, arribaran des del sud-oest i principalment es mouran per dins de mar.

Demà divendres el temps es mantindrà tranquil. El sol es combinarà amb alguns intervals de núvols, més presents als dos extrems del dia.