MÉTEO | La primavera s'estrena amb un cel de color terrós per pols en suspensió

MÉTEO | La primavera s'estrena amb un cel de color terrós per pols en suspensió
Ingrid Vicent
20/03/2024 - 09:02

Badalona - Avui, primer dia oficial de la primavera, el temps mostra una continuïtat de la bonança tèrmica dels darrers dies. De fet, deixem enrere un hivern on el fred només s'ha deixat notar en comptades ocasions.

Aquest dimecres la temperatura matinal ha tornat a situar-se amb valors superiors als habituals per l'època amb una temperatura mínima entre els 12-13 °C. La suavitat ambiental s'allargarà a la resta de la jornada amb un migdia amb valors de primavera avançada. Un dia més, les temperatures més altes del municipi es donaran a barris d'interior i arran de mar, el termòmetre quedarà més aturat amb una suau circulació de vent marítim.

La nova estació s'estrena amb un temps tranquil, tot i l'entrada de pols sahariana en suspensió que farà empitjorar la qualitat de l'aire i deixarà el cel amb un aspecte tèrbol. Ja de bon matí, el sol s'ha aixecat amb un cel de color terrós i amb una visibilitat difuminada cap a l'horitzó.

Aquest dimecres el sol es veurà acompanyat per la circulació de núvols prims que seran un altre element que se sumarà a fer lluir un cel enterbolit. Tot plegat amb una situació d'estabilitat que manté les precipitacions allunyades.

Així continuarem uns dies més. Dijous es repetirà un temps similar amb la possibilitat que apareguin núvols baixos a prop de mar i amb un cel tèrbol per la presència de sorra del Sàhara en suspensió.