MÉTEO | La primera setmana de juny portarà calor d'estiu

MÉTEO | La primera setmana de juny portarà calor d'estiu
Ingrid Vicent
03/06/2024 - 09:03

Badalona - Arriba una setmana de temps força tranquil i marcada per un augment de la temperatura que es farà notar a partir de dimecres amb una recta final de setmana que estarà marcada per la calor i l'ambient estiuenc.

De moment, aquest dilluns, la temperatura mínima s'ha mogut en xifres entre els 17-18 °C. Avui la calor intensa encara es mantindrà frenada, tot i que el termòmetre s'enfilarà una mica més que els darrers dies, amb una previsió de màxima entorn els 23 °C.

El dia ha començat amb molta calma. Les restes de núvols matinals que hi havia en punts de la costa s'han desfet ràpidament i l'ambient assolellat s'ha fet present, des de bon matí, a tot el territori català.

A Badalona i poblacions veïnes, avui l'estat del cel no mostrarà grans canvis. Es presenta un dia assolellat, principalment matí i migdia. A la tarda, creixeran nuvolades a zones de muntanya del prelitoral, també cap al nord del territori. A la costa, es veuran aparèixer nuvolades per darrere de les muntanyes litorals, però en general es mantindrà una segona meitat del dia assolellada. Avançada la tarda arribaran alguns núvols desfets des del prelitoral. Les precipitacions quedaran concentrades cap a les comarques d'interior.

Dimarts es repetirà un temps bastant similar amb ambient assolellat i nuvolades cap a l'interior. Temperatura lleugerament més alta. A l'espera d'un ascens tèrmic més marcat a partir de dimecres.