MÉTEO | La setmana comença amb un temps canviant

MÉTEO | La setmana comença amb un temps canviant
Ingrid Vicent
27/05/2024 - 09:07

Badalona - Avui es trenca l'estabilitat del cap de setmana. El pas d'una petita cua de front ja ha deixat, de bon matí, algunes precipitacions al voltant de la costa central, es tracta de ruixats molt irregulars, principalment situats dins de mar on aniran descarregant els xàfecs més importants.

Al llarg d'aquest matí de dilluns es poden repetir algunes gotes més, principalment fins a mig matí, amb un temps que mostrarà variabilitat. Barreja de sol, núvols i sense descartar que torni a repetir-se algun breu ruixat. Es tracta de precipitacions passatgeres que donaran pas a l'obertura de grans clarianes amb un migdia i una tarda de temps més tranquil a la costa. Durant la tarda les precipitacions quedaran concentrades cap al terç nord de Catalunya. A la franja litoral a partir de migdia el sol tindrà més presència, però no acabarà de fer net, ja que durant la segona meitat del dia arribaran alguns núvols desfets des de l'interior que aniran emblanquinant el cel direcció muntanya.

La temperatura ha pujat a primera hora del matí, fruit de les nuvolades nocturnes. Els valors de mínima han marcat entre 18 i 19 °C. Molta suavitat a primera hora del dia. Avui hi haurà poca oscil·lació tèrmica. Les màximes quedaran una mica per sota dels valors del cap de setmana. Aproximadament amb xifres entorn els 21-22 °C.

De cara a demà, el dia començarà amb alguns intervals de núvols, però en general, el sol tindrà una bona presència durant la primera meitat de setmana. La temperatura tornarà a enfilar-se els dies vinents. Ara com ara, sembla que el pròxim canvi de temps podria arribar entre la nit de dijous a divendres amb l'aparició de precipitacions a la costa.