MÉTEO | L'abril s'estrena amb temps tranquil i augment tèrmic

MÉTEO | L'abril s'estrena amb temps tranquil i augment tèrmic
Ingrid Vicent
02/04/2024 - 10:18

Badalona - Ha tornat la calma i aquesta primera setmana d'abril es presenta amb un temps tranquil i una pujada de la temperatura. Tot i això, aquesta tarda s'aproximarà una petita línia frontal que farà augmentar la nuvolositat, però no tindrà cap efecte quant a precipitacions. De fet, aquesta setmana serà seca, estarem uns dies sense previsió de pluges, amb una situació meteorològica que no implicarà gaire moviment.

Per endavant un dimarts de temps en calma amb un cel que s'anirà enterbolint amb el pas de les hores. Aquest matí el sol lluirà acompanyat per l'arribada d'algunes bandes de núvols prims que es faran més presents al llarg de la tarda amb l'entrada per l'oest de núvols alts i mitjos. De cara al vespre amb un cel emblanquinat.

La temperatura mínima ha marcat xifres entre els 11-12 °C, i al centre del dia es farà notar un ambient suau amb previsió de màximes entorns els 18 °C. Lentament, el termòmetre anirà pujant al llarg de la setmana i a partir de dijous s'instal·larà un ambient plenament primaveral amb temperatures que fàcilment es mouran cap als 20 °C.

Avui el vent ja ha encalmat i a diferència dels darrers dies bufarà suau, entre mig matí i migdia amb predomini del xaloc i de cara a la tarda girant a garbí. Un vent que al llarg dels pròxims dies no despuntarà gaire.