MÉTEO | L'anticicló torna a recuperar espai

MÉTEO | L'anticicló torna a recuperar espai
Ingrid Vicent
12/02/2024 - 09:26

Badalona - Poc ha durat el descens tèrmic del cap de setmana, que tot i no portar gaire fred, ha servit per esborrar la suavitat primaveral durant un parell de dies. Ara bé, aquest dilluns el termòmetre torna a enfilar-se i els abrics faran nosa al voltant del migdia amb previsió que la temperatura es mogui cap a valors pròxims als 20 °C.

Fins entrada la tarda el vent bufarà mig aponentat i això afavorirà la suavitat tèrmica durant les hores centrals. L'augment del termòmetre, respecte al cap de setmana, ja s'ha notat de bon matí. Avui la mínima ha marcat xifres entre els 9 i 10 °C, valors entre 2 i 3 graus més alts dels que tocaria per un mes de febrer.

Avui es veuran circular algunes bandes de núvols alts, però dins un context d'ambient assolellat. Entre mig matí i migdia el cel podrà lluir lleugerament enterbolit, però en conjunt serà un dilluns amb força sol.

Aquesta serà una altra setmana de poc fred on tornarà a establir-se l'anticicló i ho farà acompanyat per l'entrada d'una nova massa d'aire càlid que farà retornar l'estabilitat. Per tant, s'entreveuen dies sense el temps propi d'hivern i amb un ambient més aviat primaveral.