MÉTEO | L'inici de tardor porta calma meteorològica

MÉTEO | L'inici de tardor porta calma meteorològica
Ingrid Vicent
25/09/2023 - 09:22

Badalona - La tardor astronòmica va arribar dissabte acompanyada d'un descens de la temperatura que s'ha notat amb una refrescada general durant el cap de setmana. Ara bé, al llarg dels propers dies la temperatura tornarà a sumar graus, sobretot es notarà al centre del dia.

Aquest dilluns, l'ambient matinal és fresc, però amb un termòmetre que es mou a l'alça. Les temperatures mínimes més baixes es van enregistrar dissabte amb valors de 16 i 17 °C i, entre ahir i avui, el termòmetre ha pujat uns esgraons. Avui la mínima ha marcat xifres entre els 18 i 19 °C.

Aquesta setmana, durant les nits i matinades es mantindrà una lleugera frescor, però al centre del dia es tornarà a recuperar la calor amb temperatures per sobre de les habituals per l'època. De moment, aquest dilluns les màximes es mouran entorn els 25 °C. Aniran a més en els dies vinents.

Tenim al davant força jornades de temps tranquil amb una situació meteorològica d'estabilitat que es traduirà en una setmana, principalment, assolellada.

El sol es combinarà amb alguns intervals de núvols baixos matiners a primera hora d'aquest dilluns. Res que hagi de comportar un canvi de temps. Al llarg del matí i també a la tarda hi haurà un domini de l'ambient assolellat.

El sol es tornarà a repetir dimarts. Dimecres creuaran algunes bandes de núvols prims que faran enterbolit una mica el cel, tret d'això, poca cosa més. L'ambient assolellat acompanyarà durant uns quants dies i la temperatura remuntarà.