MÉTEO | Llarg cap de setmana amb temps d'estiu

MÉTEO | Llarg cap de setmana amb temps d'estiu
Ingrid Vicent
08/09/2023 - 10:10

Badalona - El temps no vol canviar i aquest divendres serà una còpia al d'ahir. Calor d'estiu acceptable i cel assolellat.
L'ambient matinal ha refrescat amb temperatures que en alguns barris del municipi han baixat dels 20 °C. Avui mínimes entre els 19 i 20 °C. A partir de mig matí, el vent bufarà de xaloc, vent de SE que traslladarà la frescor del mar cap a la costa implicant que al termòmetre li costi una mica més enfilar-se a primera línia de mar. Tot plegat dins unes temperatures pròpies d'estiu. Les temperatures màximes es preveuen entorn els 26-27 °C.

L'estat del cel continuarà mostrant la monotonia dels darrers dies on el sol es manté com a protagonista. Al llarg de la tarda amb l'aparició d'algun núvol passatger sense cap conseqüència.

Per endavant un llarg cap de setmana on es suma la Diada i amb previsió d'un temps que no implicarà grans novetats, tret d'un lleuger augment de la nuvolositat entre diumenge i dilluns.

Dissabte es repetirà la mateixa situació que s'arrossega els darrers dies amb un domini de l'ambient assolellat. Hi haurà una petita variació en la temperatura diürna amb una tendència a l'alça.

Diumenge es mantindran les temperatures d'estiu amb sol al matí i l'aparició de núvols alts durant la tarda. Al vespre el cel quedarà enterbolit.

Dilluns el cel mostrarà més variabilitat, però amb poques opcions de pluja.