MÉTEO | Més núvols i menys temperatura diürna

MÉTEO | Més núvols i menys temperatura diürna
Ingrid Vicent
06/05/2024 - 09:06

Badalona - Comencem setmana amb un canvi de temps que implicarà un dilluns de variabilitat. Avui el pas de la cua d'un front arrossegarà l'entrada d'aire fred en altura que facilitarà el creixement de nuvolades i la formació de ruixats que afectaran, principalment, comarques d'interior i la costa sud de Catalunya, sobretot a partir de migdia. A la costa central, es mantindrà un temps insegur i tot que els xàfecs quedaran concentrats cap al sector prelitoral, no es pot descartar que, de forma aïllada, acabi arribant algun ruixat cap al final del dia.

A Badalona, tot i la presència de nuvolades també hi haurà estones de sol amb clarianes transitòries. La nuvolositat augmentarà al llarg de la tarda, també ho farà la inestabilitat i el risc que pugui produir-se algun ruixat curt i puntual.

Pel que fa a la temperatura, la matinada ha destacat per un augment dels termòmetres que han marcat xifres de mínima entre els 15 i 16 °C. Els núvols de la matinada han facilitat aquest ambient tan suau de primera hora del matí. En canvi, al centre del dia, les màximes quedaran per sota dels valors d'ahir. A diferència del cap de setmana, aquest dilluns no s'arribarà als 20 °C. En conjunt l'ambient serà més fresc.

Dimarts encara es mantindrà un temps insegur amb inestabilitat de tarda que podrà afavorir l'aparició d'algun ruixat puntual. A partir de dimecres anirà retornant un temps més tranquil, i ho farà acompanyat per un augment de la temperatura.