MÉTEO | Monotonia meteorològica uns quants dies més

MÉTEO | Monotonia meteorològica uns quants dies més
Ingrid Vicent
28/09/2023 - 09:06

Badalona - Les temperatures continuen amunt i avui s'ha notat, fins i tot, de bon matí. La fresca matinal de dies enrere ha marxat i aquest dijous les mínimes han marcat xifres entre els 19 i 20 °C. En el cas del barri del Progrés han tornat les nits tropicals, durant les hores nocturnes el termòmetre no ha baixat del 20.3 °C. Aquest matí la temperatura s'enfilarà ràpidament i es tornarà a imposar una jornada d'ambient càlid. Ahir les màximes es van enfilar fins a xifres de 27 i 28 °C i aquest dijous es tornaran a repetir aquests valors plenament estiuencs, fins i tot, s'arribarà a xifres més elevades en alguns punts de la ciutat.

La situació meteorològica no canvia i es manté l'estabilitat atmosfèrica amb altes pressions i una massa d'aire càlid que faciliten un temps amb calma i temperatures altes.

Aquest matí de dijous, com a petita novetat, destaquen algunes franges de núvols prims que es mouen des de l'interior cap a la costa i que no tindran cap altra conseqüència que trencar la monotonia del cel blau que ha lluït els dos últims dies. En general, continuarà lluint l'ambient assolellat. Una situació que encara s'allargarà uns quants dies més.

Tant demà divendres com durant tot el cap de setmana s'imposarà el sol i les temperatures continuaran per la banda alta amb termòmetres que encara podran enfilar-se una mica més. Ja avancem que el mes d'octubre el començarem, aquest diumenge, amb un temps de sol i platja.