MÉTEO | Núvols, alguna clariana, restes de pluges i fred

MÉTEO | Núvols, alguna clariana, restes de pluges i fred
Ingrid Vicent
11/01/2024 - 09:28

Badalona - Avui encara es manté la inestabilitat i tornarà a ser una altre dia de núvols amb possibilitat d'alguna pluja intermitent, però a diferència d'ahir, aquest dijous hi haurà moments amb petites obertures de clarianes. Tot i això, avui continuarà lluint un cel principalment ennuvolat.

El matí ha començat amb algunes precipitacions febles i irregulars afectant de forma molt dispersa comarques del litoral i prelitoral, també punts de la Catalunya central i Prepirineu.

Aquest dijous, serà un dia de temps insegur on caldrà ser previsor i agafar el paraigua abans de sortir de casa perquè, tot i que s'utilitzarà poc, en algun moment del dia hi haurà possibilitat de fer-ne ús. En tot cas, els pronòstics inicials de pluja s'han desinflat bastant i la pertorbació no es presenta tan activa com en un primer moment.

De moment amb les pluges d'ahir dimecres a Badalona es van recollir entre 4 i 5 litres/ m².

Les temperatures continuen baixes. Avui cal tornar a abrigar-se de cap a peus. El termòmetre ha marcat una temperatura mínima entre els 6 i 7 °C. Unes xifres que no s'enfilaran gaire al llarg del dia. Igual que ahir, les màximes quedaran aturades al voltant dels 11 ºC

A partir de divendres retornarà l'ambient assolellat i les temperatures començaran a recuperar-se, ho faran de forma lenta i es notarà principalment al centre del dia perquè els matins es mantindran amb un ambient tèrmic de ple hivern.