MÉTEO | Paraigua exclusivament a primera hora del matí

MÉTEO | Paraigua exclusivament a primera hora del matí
Ingrid Vicent
09/11/2023 - 09:22

Badalona - El pas d'un front durant la matinada i primeres hores del matí ha fet començar aquest dijous amb cel cobert i algunes febles precipitacions. En conjunt quantitats de pluja poc remarcables, a Badalona amb registres entorn a 1 l/m².

El cel cobert de primeres hores del matí donarà pas a l'obertura de clarianes amb la retirada del front mar endins. A mig matí els núvols ja s'alternaran amb el sol i migdia i tarda seran de cel obert. Així i tot, al migdia podran haver-hi alguns intervals de núvols. Darrere el front hi haurà un petit rebuf de vent marítim que farà entrar humitat i facilitar la formació d'algunes nuvolades puntuals entre el nord del Barcelonès i el Maresme.

L'ambient es manté fred, però de bon matí menys notable que ahir. Els núvols han fet de tapadora i han retingut una mica el descens tèrmic durant la nit. Això ha facilitat uns valors de temperatura mínima entre els 11-12 graus. Una pujada al voltant d'uns 3 graus respecte dels darrers dos dies. Tot i això, avui cal abrigar-se perquè el termòmetre, al llarg del dia, mantindrà valors similars els d'ahir amb màximes al voltant dels 18 °C.

Demà divendres serà un dia ventós, es tornarà a reactivar el vent de ponent i mestral, ho farà amb un sol lleugerament enterbolit per la circulació de núvols prims i ambient fred.

De cara al cap de setmana destacarà un nou augment de la temperatura que facilitarà un ambient més temperat al centre del dia. L'estiuet de Sant Martí arribarà puntual amb termòmetres que es mouran per sobre els 20 °C, sobretot entre diumenge i inici de la setmana vinent.