MÉTEO | Pas d'un front amb poca precipitació

MÉTEO | Pas d'un front amb poca precipitació
Ingrid Vicent
04/12/2023 - 09:02

Badalona - La setmana ha començat trepitjant terra mullat. El pas d'un front ha deixat anar algunes febles precipitacions que de forma intermitent han arribat cap a la costa central, plugims passatgers que no han tingut gaire durada i no han anat més enllà de primeres hores del matí. El cel ennuvolat marcarà el matí, però s'arribarà a migdia amb obertura de clarianes i un cel que mostrarà més variabilitat. El sol guanyarà protagonisme de migdia cap endavant amb una tarda de cel obert.

Avui serà un dia menys fred que ahir diumenge. La temperatura ja s'ha mostrat més alta de bon matí. El termòmetre ha marcat valors de mínima entre els 8 i 11 graus. El fet de tenir el cel cobert durant la nit ha facilitat que s'hagi retingut una mica d'escalfor en hores nocturnes i que aquest dilluns comenci amb temperatures més altes. Durant el dia, la tendència de la temperatura també serà a enfilar-se, tot i que no serà una jornada d'ambient gaire temperat, el termòmetre pujarà un parell de graus respecte ahir amb màximes previstes al voltant dels 16 °C

Per endavant es presenta una setmana de força variabilitat amb barreja de sol i núvols. Es formaran intervals de núvols baixos al voltant de la costa central. Demà dimarts i dimecres amb un cel lleugerament insegur que podria deixar escapar alguna gota de pluja molt puntual. Més probable cap a les comarques veïnes del Maresme i Vallès Oriental. També serà una setmana d'alts i baixos de temperatura. Demà mateix amb un ambient més fred que s'allargarà a dimecres. En canvi, dijous, l'entrada de vent de sud-oest farà notar un augment de la temperatura.