MÉTEO | Pols sahariana, núvols alts i algunes boires costaneres

MÉTEO | Pols sahariana, núvols alts i algunes boires costaneres
Ingrid Vicent
21/03/2024 - 09:21

Badalona - Poc ha canviat la situació meteorològica respecte ahir i aquest dijous es repetirà un temps molt similar. Per començar, es mantenen les temperatures altes. De bon matí els termòmetres han tornat a marcar valors bastant per sobre del que tocaria per l'època. Mínimes entre 13-14 graus, unes xifres més pròpies del mes de maig que no pas del març. Cap al migdia també es mantindran temperatures suaus, condicionades pel vent marítim que, un dia més, faran esmorteir l'ascens tèrmic als barris propers a mar. El termòmetre tindrà més facilitat per enfilar-se els barris de la part interior del municipi on es podrà arribar a xifres de 18 °C.

L'estat del cel continuarà amb un aspecte tèrbol. Es manté la concentració elevada de pols sahariana en suspensió, la circulació de núvols prims, les boirines i alguns bancs de boira en trams de costa. Tot plegat, faran que el sol quedi diluït i el cel mostri un color lletós, amb mala visibilitat cap a l'horitzó.

Divendres encara es mantindran condicions d'estabilitat i temperatures suaus. Un dia més amb sol, núvols prims, possibilitat de boires costaneres i sorra en suspensió.

La situació meteorològica començarà a mostrar canvis de cara al cap de setmana amb l'inici d'un descens tèrmic i l'aparició d'intervals de núvols baixos, amb un cel canviant. A l'espera d'un temps més mogut de cara a la setmana vinent.