MÉTEO | Primer dia d'hivern amb poc fred

MÉTEO | Primer dia d'hivern amb poc fred
Ingrid Vicent
22/12/2023 - 09:10

Badalona - Oficialment, ja és hivern. El canvi d'estació s'ha produït aquesta matinada, exactament a les 4 hores i 27 minuts, i curiosament ho ha fet coincidint amb un augment de la temperatura.

Aquest matí és menys fred que els anteriors, el termòmetre a Badalona ha marcat mínimes entre els 11 i 13 °C. Representa uns 5 graus més que ahir. Aquest divendres es fa notar un ambient més suau. La temperatura també quedarà més alta al centre del dia amb una màxima que es mourà cap a la xifra dels 18 °C.
Aquest primer dia d'hivern l'ambient tèrmic no serà gaire fred, la temperatura estarà per sobre de les xifres habituals per aquestes dates. En tot cas, es tracta d'una pujada que no anirà a més. Demà dissabte el termòmetre perdrà uns graus.

Aquest divendres d'estat del cel tornarà ha estat encapçalat per l'ambient assolellat. Ho farà acompanyat per alguns núvols prims que es formen a sota vent dels Pirineus fruit del vent de nord que bufa amb força als dos extrems de Catalunya. A la costa central aniran arribant algunes bandes de núvols alts sense implicar cap canvi de temps.

De cara al cap de setmana es mantindrà un temps tranquil. Dissabte amb la novetat que es poden formar alguns intervals de núvols baixos afectant la meitat nord de la costa central amb un cel variable, amb alternança de sol i núvols. Diumenge es recuperarà un cel més assolellat que s'allargarà a Nadal i Sant Esteve. El sol vindrà acompanyat per un ambient agradable amb migdies suaus i nits fredes.