MÉTEO | Revetlla de Sant Joan i cap de setmana amb temps d'estiu

MÉTEO | Revetlla de Sant Joan i cap de setmana amb temps d'estiu
Ingrid Vicent
23/06/2023 - 09:23

Badalona - Divendres de temps tranquil. Hem entrat en un període d'estabilitat meteorològica que s'allargarà durant uns quants dies. Tant avui com durant el cap de setmana serà 100X100 d'estiu amb sol i calor.

L'ambient assolellat lluirà tot aquest divendres amb alguns núvols a la tarda que creixeran cap al sector prelitoral i que es deixaran veure pel darrere de la Serralada de Marina. En tot cas, res que hagi de comportar un canvi de temps. La tarda es mantindrà amb sol i la nit serà de cel serè.

Es presenta una revetlla de Sant Joan amb un temps agradable que permetrà gaudir la festa a l'aire lliure. La nit serà, novament, de temperatures tropicals. A Badalona no es baixarà dels 21-22 °C durant la matinada vinent.

Anem sumant nits càlides. Aquest divendres la mínima ha marcat valors entre els 22-23 °C. Les temperatures diürnes, a diferència d'ahir dijous, avui es quedaran més curtes. La calor no serà tan intensa. Recordem que dijous a la tarda, a l'interior de la ciutat, les màximes van enfilar-se de forma generalitzada entre els 28 i 31 °C.

El temps es mantindrà estiuenc durant el cap de setmana amb sol matí i tarda. La temperatura anirà en augment, especialment diumenge amb previsió d'una forta calorada, sobretot a les comarques d'interior. A la costa, la pujada tèrmica no serà tan marcada.