MÉTEO | Sense núvols, sense pluja i sense fred

MÉTEO | Sense núvols, sense pluja i sense fred
Ingrid Vicent
06/10/2023 - 09:18

Badalona - Poques novetats es pot afegir a la previsió del temps. Un dia més, la situació meteorològica es manté sense canvis i sense senyals que aquesta setmana hagi de fer un gir. Estem instal·lats en un estiu que no vol marxar i, entrats a l'octubre, manté temperatures que perfectament podrien ser del mes de juliol o agost.

Aquest divendres tornem a sumar una altra nit tropical amb temperatures que no han baixat dels 20 °C. Les mínimes, a Badalona, han marcat xifres entre els 21 i 22 °C. Uns valors que permeten la màniga curta des de primeres hores del matí. Hi ha poca fresca matinal i la calor tornarà a deixar-se notar al centre del dia amb previsió que el termòmetre s'enfili cap màximes de 25 °C, fins i tot una mica més enllà.

Predomini de l'ambient assolellat amb alguns intervals de núvols baixos arran de mar. Tot i que avui, les nuvolades matinals es fan visibles cap al sud del Barcelonès. La humitat es mantindrà elevada amb vent que bufarà suau, en règim de marinada i que afavorirà que de cara al vespre reapareguin alguns núvols.

De cara al cap de setmana repetim la mateixa situació amb migdies i tardes de grans estones de sol. Ara bé, als matins i als vespres lluirà un cel més variable amb la formació d'intervals de núvols baixos al llarg de la franja litoral.

L'aire càlid continua afectant tot el Mediterrani occidental i part de centre Europa i aquesta situació s'allargarà fins a la setmana vinent. Ara com ara, sembla que a partir de dimarts i dimecres la calor podria començar a afluixar i arribarien canvis de cara al tram final de la setmana vinent. De moment una previsió que queda molt llunyana.