MÉTEO | Sol combinat amb intervals de núvols baixos costaners

MÉTEO | Sol combinat amb intervals de núvols baixos costaners
Ingrid Vicent
12/03/2024 - 09:01

Badalona - Arriben dies de poc moviment meteorològic un cop s'ha retirat l'aire fred en altura empès per l'entrada de l'anticicló i una falca d'aire càlid que s'anirà accentuant els dies vinents, agafant més intensitat de cara al cap de setmana. Tot plegat es tradueix en un temps ben tranquil i en una progressiva i lenta pujada de la temperatura, que s'ha de dir, no portarà cap situació de calor excepcional.

De moment, toca abrigar-se. A primera hora del matí amb ambient fred, aquest dimarts amb un lleuger descens de la temperatura mínima que ha marcat xifres entre els 8 i 9 °C a Badalona ciutat i ha baixat fins als 6 °C a barris de muntanya com Canyet o Pomar de Dalt. Són xifres totalment correctes per l'època, amb el fred propi del mes de març. També al centre del dia, avui la temperatura es mantindrà dins la normalitat amb xifres entorn els 16 °C. Les temperatures començaran a remuntar a partir de demà dimecres.

Pel que fa a l'estat del cel, aquest dimarts ha començat amb domini de l'ambient assolellat. Avui es mantindrà un temps plàcid, però, avançat el matí, es preveu l'aparició d'alguns intervals de núvols baixos al voltant de la costa central que aportaran variabilitat al cel. Per tant, el sol s'acabarà combinant amb algunes nuvolades, en tot cas núvols inofensius que no implicaran cap canvi de temps.

En dies vinents es mantindrà un temps estable amb sol, la circulació d'algunes franges de núvols prims i temperatures que sumaran uns graus .