MÉTEO | Sol enterbolit pel pas de núvols alts i mitjans

MÉTEO | Sol enterbolit pel pas de núvols alts i mitjans
Ingrid Vicent
02/01/2024 - 10:25

Badalona - Aquest dimarts la nuvolositat anirà augmentant amb el pas de les hores. L'entrada d'un front atlàntic pel nord-oest de la península Ibèrica afegirà nuvolositat. Ara bé, a la costa catalana avui només arribaran núvols alts i mitjans.

En conjunt es mantindrà un temps tranquil. Al matí amb un sol acompanyat pel pas de núvols alts que intermitentment faran veure el cel enteranyinat. A la tarda augmentarà la nuvolositat, bàsicament núvols alts i mitgencs, amb un cel que quedarà més enterbolit. Hi haurà més variabilitat.

Avui la temperatura augmentarà, és notarà especialment al centre del dia amb previsió de màximes entorn els 17 ºC. En canvi, la temperatura mínima es manté sense grans novetats, ha marcat xifres entre els 7 i 8 ºC.

Aquesta primera setmana de l'any no estarà marcada pel sol. Hi haurà força variabilitat, i fins i tot, la possibilitat d'una mica de pluja de cara a divendres.

Demà dimecres serà una jornada en què la nuvolositat deixarà un cel mig cobert. Les clarianes seran reduïdes. Tot i els núvols, la temperatura pujarà una mica més i l'ambient es notarà suau.

Dijous es recuperarà un ambient amb més sol o resol. La temperatura quedarà frenada i amb una tendència a la baixa.

Durant la recta final de setmana, l'arribada d'una massa d'aire fred farà baixar la temperatura de forma important.