MÉTEO | Sol i ambient estiuenc al centre del dia

MÉTEO | Sol i ambient estiuenc al centre del dia
Ingrid Vicent
26/09/2023 - 08:52

Badalona - Pocs canvis aquesta setmana pel que fa al temps. Els mapes meteorològics no mostren novetats i durant uns quants dies es mantindrà l'estabilitat. Una situació que afavoreix l'absència de núvols i la pujada de la temperatura, sobretot al centre del dia. Durant la nit i matinada, es mantindrà l'ambient fresc que va arribar el passat cap de setmana i això farà que hi hagi temperatures contrastades entre la matinada i el migdia.

Aquest dimarts les temperatures mínimes han marcat xifres entre els 18 i 19 °C. La jaqueta de primera hora farà nosa al migdia amb temperatures que s'enfilaran cap a màximes entorn els 25 °C.
Tan avui com els dies vinents, l'ambient estiuenc s'instal·larà durant les hores centrals del dia. Així es mantindrà com a mínim fins a inicis de la setmana vinent.

El sol s'imposarà avui i també ho farà dimecres, amb la novetat que demà al vespre arribaran franges de núvols prims que enteranyinaran el cel durant la nit. Núvols alts que s'allargaran a dijous quan el sol lluirà lleugerament enterbolit. Tret d'això, pocs canvis a la vista, l'ambient assolellat s'allargarà tota la setmana.