MÉTEO | Sol i temperatures amunt

MÉTEO | Sol i temperatures amunt
Ingrid Vicent
16/06/2023 - 09:42

Badalona - Divendres de calma meteorològica amb domini de l'ambient assolellat i càlid. El sol compartirà espai amb algunes franges de núvols prims que puntualment podran enteranyinar el cel, sobretot de cara a la tarda amb un sol més tèrbol. Res que hagi d'implicar un canvi de temps important.

Hem entrat en una dinàmica de temps més estiuenc on els ruixats i les tempestes de tarda queden concentrats cap a l'extrem nord de Catalunya. Tant avui, com durant el cap de setmana, les grans nuvolades es localitzaran cap al sector Pirinenc i no arribaran a la costa.

La temperatura va cap amunt. La calor ja s'ha deixat notar els darrers dies i entre avui i demà s'accentuarà una mica més. La temperatura mínima ha marcat xifres, a Badalona, entre els 20-21 °C, es mantenen les nits tropicals amb una sensació d'estiu que continuarà durant el cap de setmana. Aquest divendres la temperatura màxima s'enfilarà entorn els 27-28 °C.

El cap de setmana començarà amb un dissabte assolellat, igual que avui, circularan alguns núvols prims que, sobretot a la tarda, seran més presents i implicaran un sol enterbolit. Diumenge el cel quedarà mig emblanquinat per l'arribada de núvols alts i mitgencs des de l'interior de la Península.

Entre diumenge i l'inici de la setmana vinent la temperatura quedarà frenada, fins i tot baixarà una mica. Ara bé, serà un descens puntual. Ara com ara, els models de pronòstic anuncien que s'arribarà a Sant Joan amb una marcada calorada.