MÉTEO | Temperatura amunt entre avui i demà

MÉTEO | Temperatura amunt entre avui i demà
Ingrid Vicent
17/10/2023 - 09:09

Badalona - Aquest matí més fresca. Des de diumenge es va notant un ambient més propi de tardor amb temperatures que han anat a la baixa, tant al centre del dia com de bon matí. Avui amb una temperatura mínima a Badalona que ha marcat xifres entorn els 17 °C. Temperatures que encara haurien de baixar una mica més per acabar de normalitzar-se per l'època, però que de moment no ho faran.

De fet, entre avui i demà, hi haurà una remuntada de la temperatura, sobretot es notarà demà dimecres amb una circulació de vent mig aponentat, però ja avui la temperatura sumarà uns graus respecte ahir, amb una previsió de màxima al voltant dels 23 °C. En tot cas serà un fet puntual que no s'allargarà en el temps. De cara a final de setmana el termòmetre tornarà a baixar i es recuperarà l'ambient de tardor.

Aquest dimarts ha començat amb grans clarianes i un temps molt més tranquil, però amb un cel que no farà net. Al llarg del dia s'alternaran les estones de sol amb intervals de núvols. Avui serà un típic dia de cel variable. I així avançarà la setmana.

El pas de diferents fronts atlàntics facilitarà l'arribada de nuvolositat que s'anirà intercalant amb clarianes, ullades de sol i alguna precipitació. De moment, avui i demà, poca pluja a la costa central. Caldrà esperar a dijous i divendres quan el pas d'un front més actiu podrà comportar pluja general. En tot cas, ara com ara, es tracta d'una previsió que s'ha d'afinar amb les pròximes actualitzacions dels models meteorològics.