MÉTEO | Temperatures normalitzades i temps en calma

MÉTEO | Temperatures normalitzades i temps en calma
Ingrid Vicent
10/04/2024 - 09:02

Badalona - Aquest matí tocat abrigar-se una mica més que els darrers dies. La temperatura matinal ha baixat entre 3 i 4 graus respecte inici de setmana. Avui el termòmetre ha marcat mínimes entre els 9 i 10 °C. Es recuperen temperatures més pròpies del mes d'abril, tant a primera hora com al centre del dia. Aquest dimecres amb temperatures frenades, amb una previsió de màximes entorn els 17 °C.

Per endavant tenim un dimecres de temps tranquil, part del dia amb un sol lleugerament enterbolit per la circulació de núvols alts que s'aniran movent de nord a sud. No implicaran cap canvi de temps i predominarà la bonança.

Arriben dies d'estabilitat meteorològica amb un anticicló al damunt, que els dies vinents s'anirà reforçant per una nova entrada càlida. Tot plegat farà de barrera a les pertorbacions que es mantindran allunyades de casa nostra i es mouran pel nord d'Europa.

Demà dijous s'imposarà l'ambient assolellat i així continuarà fins a final de setmana amb una progressiva pujada de la temperatura que s'accentuarà entre dissabte i diumenge quan es farà notar un ambient càlid.