MÉTEO | Temps tranquil a la costa amb alguns intervals de núvols

MÉTEO | Temps tranquil a la costa amb alguns intervals de núvols
Ingrid Vicent
30/05/2023 - 10:02

Badalona - Per endavant un dimarts de temps tranquil. El dia ha començat amb intervals de núvols a la meitat est de Catalunya, afectant zones del litoral i prelitoral.

A la costa central, al llarg del matí, s'aniran passejant núvols alts i mitgencs, més destacables a primera hora del dia i amb una obertura de clarianes progressiva amb el pas de les hores. Entre mig matí i migdia la nuvolositat s'anirà reduint i en conjunt l'ambient es mostrarà assolellat, puntualment amb ressol. A la tarda la nuvolositat s'estendrà per l'interior de Catalunya, afectant les comarques veïnes del prelitoral, sector on podrien arribar alguns ruixats. A Badalona la pluja no arribarà. Es veuran créixer els núvols pel damunt de les muntanyes litorals, però es mantindrà una tarda de temps tranquil.

La temperatura es manté estable amb ambient suau a primera hora del matí. La temperatura mínima ha marcat xifres entre els 17 i 18 °C. Pel que fa a la màxima, es preveu que quedi situada en valors entre els 22 i 23 °C. Al centre del dia, aquest dimarts, la temperatura podrà enfilar-se una mica més que ahir, però es mantindrà dins del que serien els valors habituals per un mes de maig.

Dimecres augmentarà la nuvolositat. Es preveu una jornada de cel més emblanquinat amb menys clarianes i ressol intermitent. La temperatura es mantindrà sense gaires alts i baixos.

Per dijous, en un principi, es preveia la possibilitat d'un temps més insegur a la franja de costa, però avui els models meteorològics han reduït el risc.