MÉTEO | Toca abrigar-se

MÉTEO | Toca abrigar-se
Ingrid Vicent
09/01/2024 - 09:20

Badalona - Estem davant el matí més fred que hem tingut fins ara. La temperatura ha tornat a baixar aquesta matinada, el termòmetre ha marcat xifres de mínima entre els 3 i 4 graus. Fins i tot més baixes cap a la part de muntanya. Al barri de Canyet hi trobem registres de 2 graus, igual que a l'escola de Natura de Can Miravitges, situada al barri de Pomar de Dalt.

Matí amb temperatures de ple hivern, avui caldrà anar ben abrigat perquè també al centre del dia el termòmetre es quedarà curt amb una previsió de màximes entorn els 11-12 °C. Molt probablement estem davant el dia més fred del que portem de tardor i hivern.

Malgrat el fred, aquest dimarts serà un dia tranquil, no tan assolellat com els darrers dies, ja que avui circularan alguns núvols. Serà un dia d'impàs, a l'espera del canvi de temps que arribarà demà dimecres i que tornarà a fer obrir el paraigua.

De moment, aquest dimarts poques complicacions, tret del fred, cal esperar un matí on el sol conviurà amb alguns intervals de núvols, més abundants de bon matí i a darreres hores del dia. Cap al migdia lluirà un cel més assolellat amb una segona meitat del dia on aniran arribant núvols alts i mitjans des de l'interior i sud de la Península.

Demà el temps es remenarà força. Serà un dimecres amb nuvolositat abundant. Ja al matí podrien escapar-se alguns ruixats irregulars, però serà a la tarda quan arribarà el gruix de la pertorbació. Una situació d'inestabilitat que s'allargarà a dijous.