MÉTEO | Tornà el sol i la calor abans del canvi de temps previst per divendres

MÉTEO | Tornà el sol i la calor abans del canvi de temps previst per divendres
Ingrid Vicent
07/02/2024 - 09:37

Badalona - Després del parèntesi d'ahir dimarts, aquest dimecres es tornarà a recuperar una jornada d'ambient assolellat i temperatures suaus. Serà a partir de migdia quan es farà notar la sensació de primavera. Abans, el termòmetre s'haurà de recuperar del descens matinal. Avui amb uns valors de mínima un parell de graus inferiors els darrers dies. Xifres entre els 8 i 9 °C.

L'oscil·lació tèrmica entre primera hora i el centre de la jornada serà àmplia amb previsió que el termòmetre s'enfili cap a valors pròxims als 20 °C. Avui, el vent bufarà entre garbí i ponent, ho farà persistent a partir de migdia i afavorirà l'ascens tèrmic.

Aquest dimecres torna l'ambient assolellat. Al matí amb un cel completament net i al llarg de la tarda amb la circulació d'alguns núvols prims que aniran arribant des de l'oest i que de cara al vespre deixaran el cel mig enterbolit.

Dijous tornarà a ser una altra jornada de temps tranquil amb un augment en la circulació de núvols alts i mitgencs, sobretot durant la tarda. Continuarà bufant vent terral que mantindrà la suavitat tèrmica.

Divendres el pas d'un front atlàntic implicarà un canvi de temps. Els mapes dibuixen un dia amb nuvolositat abundant i l'arribada d'algunes pluges febles. Més probables entre el final de la tarda i la nit. Dissabte s'obriran grans clarianes, però es mantindrà un temps inestable que pot afavorir l'aparició d'algun ruixat durant la tarda. La temperatura anirà a la baixa i durant el cap de setmana es farà notar el fred propi de febrer.