MÉTEO | Torna el sol i puja la temperatura

MÉTEO | Torna el sol i puja la temperatura
Ingrid Vicent
12/01/2024 - 09:23

Badalona - Avui temps molt més tranquil. La pertorbació que ens ha estat afectant els dos darrers dies ha marxat. Finalment, no ha estat tan activa com en un primer moment es preveia i el recull de precipitacions s'ha acabat desinflant bastant. Aquí a Badalona amb registres entre els 4 i 6 l/m² en tot l'episodi. Exactament, a l'observatori Municipal amb 5,1 l/m².

Els núvols s'han anat reduint al llarg de la matinada, de bon matí amb algunes restes enganxades a la costa, sobretot dins de mar. Núvols que han acabat de marxar ràpidament. Amb la manca de núvols, el fred s'ha tornat a accentuar de bon matí. La temperatura ha baixat respecte als dos darrers dies i els valors de mínima s'han situat entre els 5 i 6 °C.

Malgrat el fred matinal, aquest divendres la temperatura es començarà a recuperar. Es notarà al centre del dia amb un augment dels valors de màxima que facilitaran una sensació tèrmica més suau, també hi ajudarà la presència del sol que avui s'imposarà matí i tarda amb un divendres de temps estable.

El final de setmana arriba amb un temps tranquil i unes temperatures que continuaran pujant lleugerament. Els matins, encara es mantindran freds, però els migdies es notarà l'ascens tèrmic, sobretot de cara a diumenge.
Demà dissabte serà una altra jornada de cel assolellat, lluirà acompanyat per la circulació de núvols prims. Diumenge augmentaran els núvols i el cel mostrarà una mica més de variabilitat.