MÉTEO | Torna el temps insegur amb un estat del cel canviant

MÉTEO | Torna el temps insegur amb un estat del cel canviant
Ingrid Vicent
18/05/2023 - 09:28

Badalona - Aquest dijous augmenta la inestabilitat després d'una breu pausa ahir dimecres que va permetre una jornada de temps tranquil i molt assolellat. Avui torna un temps més insegur amb un estat del cel canviant al llarg del dia.

Al llarg del matí predominarà l'ambient assolellat amb l'aparició dels primers núvols. Per la franja litoral circularan algunes bandes de núvols alts i mitgencs, ho faran de sud a nord. La nuvolositat matinal serà més abundant a dins a mar, però durant el matí podran tocar trams de costa i oferir un cel més variable.

A la tarda augmentarà la nuvolositat. A partir de migdia, cap a les comarques del nord de Catalunya començaran a créixer els núvols, també ho faran els ruixats que amb el pas de les hores s'aniran desplaçant cap a la Catalunya central i el sector del prelitoral. A la costa central arribaran els núvols, difícilment ho farà la pluja, tot i això, no es pot descartar que s'escapi alguna gota cap al vespre.

La temperatura no variarà gaire. Ambient fresc a primera hora amb uns valors de mínima que han marcat xifres entre els 14-15 °C. Pel que fa a les màximes es preveu que s'enfilin cap als 20-21 °C. Tan avui com els dies vinents l'ambient tèrmic es mantindrà lluny de les calorades i dins d'uns valors propis de primavera.

El tram final de setmana vindrà marcat per un temps més insegur. A partir de divendres a la nit s'entrarà en un període de temps mogut amb una situació meteorològica que podrà afavorir l'aparició de noves precipitacions. Una situació que cal anar concretant davant un pronòstic que presenta incertesa.