MÉTEO | Torna un vell conegut, l'anticicló

MÉTEO | Torna un vell conegut, l'anticicló
Ingrid Vicent
11/03/2024 - 08:59

Badalona - Avui torna l'estabilitat meteorològica després que la pertorbació del cap de setmana hagi marxat definitivament deixant un bon recull de precipitacions, a Badalona entre els 20 i 30 l/m².

Avui marxa l'aire fred, retorna l'anticicló i comença a empènyer des del sud una massa d'aire càlida que els dies vinents facilitarà una pujada de la temperatura que s'anirà notant lentament, de moment sense previsió de cap calorada.

Aquest dilluns ha començat amb fred, la temperatura mínima s'ha situat en xifres entre 8 i 9 °C. Al centre del dia es farà notar un ambient més confortable, avui amb temperatures una mica més altes, amb màximes entorn els 17-18 °C.

El sol s'afegirà a fer notar més escalfor, lluirà de forma destacable entre aquest matí i migdia. A la tarda apareixeran alguns intervals de núvols que creixeran cap a les comarques veïnes del Maresme i Vallés Oriental, on podran formar-se alguns ruixats tempestuosos. A Badalona no ens afectaran aquests ruixats, però alguns núvols trauran el cap pel darrere de la Serra de Marina.

Aquesta setmana avançarà sense grans complicacions. Dimarts hi haurà alguns intervals de núvols baixos al voltant de la costa central que implicaran un cel variable, però poca cosa més. Arriben dies de temps tranquil.