MÉTEO | Tornen els núvols i el temps insegur

MÉTEO | Tornen els núvols i el temps insegur
Ingrid Vicent
25/04/2024 - 09:16

Badalona - Avui han tornat a reaparèixer els núvols després d'un dimecres plenament assolellat. Aquest dijous torna a canviar el temps amb un nou augment de la inestabilitat que s'allargarà tot el que queda de setmana i d'abril. De cara a la setmana vinent, si els mapes del temps no canvien gaire, es dibuixa una situació meteorològica molt favorable a l'arribada de pluges generals i abundants. Ho anirem seguint. De moment, anem pas a pas.

Avui, dijous de cel tapat. Una jornada carregada de núvols amb algunes clarianes transitòries. No es descarta que en algun moment puguin escapar-se 4 gotes de pluja, però, en general, avui no serà un dia plujós a la costa.

El que sí que serà és un dia fred per l'època. No pas a primera hora del matí, avui amb l'augment de les temperatures mínimes després d'una nit on els núvols han dificultat el descens tèrmic. El termòmetre ha marcat mínimes entre els 12 i 13 °C, temperatures uns 5 graus més elevades que ahir. Ara bé, avui hi haurà poca amplitud tèrmica. L'augment de la temperatura al llarg del dia es veurà força aturada i les màximes quedaran curtes, continuaran amb valors per sota de la mitjana climàtica. Una situació que s'allargarà a dies propers. Acabarem l'abril i començarem el mes de març amb els abrics posats.

Demà divendres hi haurà més variabilitat. Durant la matinada s'escaparan alguns ruixats passatgers, però al llarg del dia hi haurà espai per les clarianes i les estones de sol que es combinaran amb els intervals de núvols.