MÉTEO | Tret d'alguns núvols prims, tot igual

MÉTEO | Tret d'alguns núvols prims, tot igual
Ingrid Vicent
03/10/2023 - 09:07

Badalona - Estem en una setmana de temps anticiclònic on no hi haurà canvis destacables. Avui des del Cantàbric s'aproximarà una línia frontal molt debilitada. La cua d'aquest front lliscarà pel nord de Catalunya, però ho farà sense implicar cap novetat destacable, tret d'un lleuger augment de la nuvolositat que aquí a la costa es notarà al llarg de la tarda amb la circulació de franges de núvols prims.

En conjunt aquest dimarts continuarà predominant l'ambient assolellat. Al matí amb un cel blau on es dibuixaran algunes pinzellades de núvols alts, i a la tarda, el sol pot quedar mig enterbolit per l'arribada de bandes de núvols alts una mica més visibles i alhora la formació d'alguns intervals de núvols baixos cap a darrera hora del dia.

La combinació de l'anticicló amb la persistent massa d'aire càlid que tenim al damunt continuarà marcant la situació meteorològica, com a mínim, durant una setmana més. Això es tradueix en un temps de calma, on no hi ha senyals de pluja, ni tampoc de normalització de les temperatures que es mantindran amb valors elevats per l'època.

Estem a l'octubre i avui s'ha tornat a enregistrar una altra nit tropical amb temperatures mínimes entre els 20 i 21 graus. Al centre del dia tornarà a fer calor, entre avui i demà afluixarà una mica amb màximes previstes al voltant dels 25 °C. Ara bé, a partir de dijous el termòmetre tornarà a remuntar.